Manifest

El portal Llavor Cultural vol ser una finestra oberta a dos àmbits: les lletres i la vida sana. És una web que aposta pel periodisme en profunditat i de qualitat, alçant-se com un canal on trobar reportatges, entrevistes, cròniques i ressenyes de llibres sobre temes que sovint és bo digerir lentament. Com deia Joan Fuster: “Els llibres no supleixen la vida, però la vida tampoc no supleix els llibres” i amb aquest lema neix Llavor Cultural, on escriurem sobre llibres i on escriurem sobre la vida.

Considerem que la sensibilitat és una virtut, ens agrada fomentar l’amplitud de mires, apassionar-nos, estimem les arts, ens agrada el plaer estètic i el caliu de la lectura. A Llavor Cultural busquem llibres inspiradors i nutritius.

Llegim poesia perquè ens fa vibrar les cordes de l’ànima, llegim narrativa perquè ens agrada emprendre un viatge a través de la fantasia i també pujar al tren del coneixement. Ens refugiem en l’assaig, perquè ens agrada reflexionar i entendre millor la societat en què vivim.

El nostre objectiu és cultivar-nos i deixar-nos abraçar per moltes veus i mirades artístiques diferents.  Ens agrada alimentar la ment i cuidar el cos. Volem reservar un espai on els articles siguin duradors i es puguin llegir amb deteniment.

El ioga és una eina per a fer introspecció i per aconseguir harmonia entre cos i ment. Un dels nostres propòsits és que les lletres i la salut germinin: volem donar veu a artistes emergents i recollir les llavors de pensament dels artistes vius de referència dels Països Catalans.

La Llavor Cultural és un setmanari de cultura que alimenta idees, pensament, reflexió i accions per a la transformació.

Laura Basagaña

Laura Basagaña

Editora de Llavor Cultural.