Neix Llavor Cultural

editorial_blau

 

 

El mes de juny és un bon mes per néixer. Hi ha la Festa de la Poesia de Sitges i centenars d’esdeveniments interessants. El portal Llavor Cultural vol ser una finestra oberta a dos àmbits: les lletres i la vida sana. És una web que aposta pel periodisme en profunditat i de qualitat, alçant-se com un canal on trobar reportatges, entrevistes, cròniques i ressenyes de llibres sobre temes que sovint és bo digerir lentament. Com deia Joan Fuster: “Els llibres no supleixen la vida, però la vida tampoc no supleix els llibres” i amb aquest lema neix Llavor Cultural, on escriurem sobre llibres i on escriurem sobre la vida.

Obrim amb una entrevista al poeta Màrius Sampere, que acaba de publicar el poemari Ignosi (Edicions Poncianes) i la seva antologia poètica 123 amb Edicions del Buc. Conversar extensament amb una de les veus poètiques més significatives de la Història de la Literatura Catalana és un plaer i ho hem pogut aconseguir gràcies a l’ajuda de la poeta i amiga Roser Cabacés, que ens hi ha acompanyat. Sampere, mestre de poetes i alquimista de la paraula, ens ha rebut a casa seva rodejat de llibres i de paraules inspiradores.

Fem un especial sobre la novena edició de la Festa de la Poesia de Sitges, amb una entrevista als seus organitzadors -els poetes Cèlia Sànchez-Mústich i Joan Duran i Ferrer-. Properament veureu publicada la crònica de l’esdeveniment en aquest canal. I, finalment, en l’apartat de vida sana hem parlat amb Roger Masdeu, professor de ioga terapèutic.

Espero que la lectura us resulti inspiradora i ben nutritiva.

Que les lletres i la salut germinin!

Laura Basagaña, editora de LlavorCultural.cat.

 

Etiquetes:
Laura Basagaña

Laura Basagaña

Editora de Llavor Cultural.

Fes el teu comentari