‘A les ciutats amagades’ de Natàlia Cerezo: la intimitat sensorial

A la secció de ‘Crítica literària en 5 minuts’ parlem del llibre ‘A les ciutats amagades’ de Natàlia Cerezo, que publica Editorial :Rata_  amb epílegs del poeta J. L Badal i l’escriptora Marta Orriols.

Natàlia Cerezo construeix un univers d’històries petites farcides de grans moments | Foto: Llavor Cultural.

Els contes de ‘A les ciutats amagades’ (Editorial :Rata_ ) ens revelen paisatges boscosos i estampes d’infantesa. Hores daurades de verd espès de bosc, la platja, la piscina, el càmping, amistats passavolants i llargues hores per observar com entreteixim les relacions humanes i com ens expliquem tot allò que ens passa.

Natàlia Cerezo recrea una intimitat sensorial garbellada en els petits detalls i fa que els seus personatges s’enfrontin a diferents finals: solitud, somni, travessia, desafiament i estampes de transformació.

Us hem preparat una crítica literària en format vídeo que podeu degustar clicant sobre aquest enllaç. Esperem que us desperti el desig d’endinsar-vos en els contes de la Natàlia.

Bona setmana i bones lectures!

A la secció de ‘Crítica literària en 5 minuts’ parlem del llibre ‘A les ciutats amagades’ de Natàlia Cerezo, que publica Editorial :Rata_ .
Laura Basagaña

Laura Basagaña

Editora de Llavor Cultural.

Fes el teu comentari